Svatební kniha na přání hostů krémová

SVatební kniha hostů na přání a fotky
search
  • SVatební kniha hostů na přání a fotky
  • Svatební kniha na přání hostů
  • Svatební kniha na přání hostů krémová
  • Svatební kniha na přání hostů krémová

Kniha hostů

Barva: Perleťově krémová

Počet stran: 50

Provedení: Bez textu

DW10082/04
569,00 Kč
S DPH
Počet
Poslední kusy skladem

Představujeme vám naši Svatební knihu přání v krémovo zlaté barvě. Tato kniha je nejenom nádherným doplňkem vašeho svatebního dne, ale také skvělou památkou na váš svatební den, kterou si rádi prohlédnete i po dlouhých letech v manželství. Budou připomínkou toho krásného dne, kdy jste vstoupili do svazku manželského. 

Plastický motiv krajky je pečlivě ražený do exkluzivního potahového materiálu béžové barvy, což knize dodává luxusní a elegantní vzhled. Přidáním šití béžovou nití po obvodu této knihy, jsme dosáhli jedinečného a sofistikovaného designu, který se stane vysoce ceněnou součástí vašeho svatebního dne.

Svatební kniha je ideální pro zápis  přání a rad do manželství od vašich přátel a rodinných příslušníků během celého vašeho svatebního dne. Do knihy můžete lepit i fotografie pořízené Instax fotoaparátem, který si můžete u nás také zapůjčit.

Skvělý svatební dar - Tato kniha je také ideální jako dar pro budoucí novomanžele. Je to krásný a osobní způsob, jak jim popřát vše nejlepší do jejich společné budoucnosti. 

Ve stejném designu Vám vyrobíme i svatební oznámení. Kontaktujte nás na petra@dreamwedding.cz. 

Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.